zondag 5 februari 2012

Workshop up-jes en dip-jes

Een workshop die de hele dag duurt heeft altijd energie upjes en dipjes. En die zijn altijd het meest turbulent in het laatste uur. Nou kan ik natuurlijk alleen voor mijn eigen workshops spreken en dan is het vaak zo dat je de hele dag aan losse onderdelen hebt gewerkt en alles komt dan in het laatste uur echt bij elkaar. Dan pas kun je je resultaat zien van je hele dag werken en de grote dip zit daar net voor. Alle informatie is verstrekt, iedereen in hard aan het werk en voelt zich een beetje verzadigd. Ik kan er elke keer de klok op gelijk zetten :)

Gelukkig is het ook altijd zo dat in dat laatste uur het energie niveau snel weer stijgt. Dat komt omdat het einde in zicht is, de taart echt vorm krijgt en de bling erop komt. :) En bling, dat vinden de meeste dames wel leuk! Voor ik het weet staan er weer allemaal prachtige Swirly's voor mijn neus. Iedereen bewondert elkaars taart en er gaat een ontspannen golf door de kamer heen. De taart is af, het is gelukt!


Ik ben altijd een beetje zenuwachtig voor een workshop. De mensen komen toch echt om iets te leren en het blijft altijd een beetje spannend, maar ik stond er tot voor kort helemaal niet bij stil dat de deelnemers ook een beetje zenuwachtig kunnen zijn! En dat maakt de balans compleet. Want ook ik ben blij als er weer een groep workshoppers tevreden vertrekt met hun eigen taart.
Helemaal als ze een mooie foto van hun Swirly thuis op de kast opsturen!

Gisteren was ik in Terneuzen bij Cupcake Lien. De taart is van Marjolein! Mooi he ;) De juf is trots!