woensdag 1 februari 2012

Grote groep Swirly Baroque

Afgelopen weekend was ik te gast bij Farida van Cakes With Love in Zoetermeer. Zelden heb ik zo'n snelle communicatie gehad. Na 2 mailtjes stond de datum en nog een mailtje later kon ik de factuur sturen want de workshop was vol! EN iedereen had al betaald. (2 maanden voor de workshop) (En dat is tegenwoordig bewonderingswaardig helaas....)
Mijn respect voor Farida en haar marketing talenten groeide met de seconde. Dat stelde ze ook nog even tentoon door me over te halen 1 extra deelnemer te laten meedoen...En het is ook sneu als een iemand niet mee mag doen....Daar heeft ze helemaal gelijk in!
Maar had ik niet een maximum met een reden??....

Na een half uurtje workshop wist ik weer waarom. Poeh hard werken hoor als je alle technieken aan iedereen wilt leren, rekening wil houden met ieders tempo en ervoor wil zorgen dat iedereen ongeveer op tijd klaar is. Gelukkig stond Farida's man klaar met bakjes koffie op zijn tijd en kon ik naarmate de groep wat meliger werd ook makkelijker streng zijn. Nou maar hopen dat niemand zich gehaast heeft gevoeld.
Ik heb genoten! Het was een fijne groep met lieve vrouwen die stuk voor stuk hun eigenheid in de taarten legden. En dan is het helemaal niet erg als je wat later in de auto terug naar huis stapt. Zeker als je weet dat iedereen met een complete taart, helemaal af dus, naar huis is gegaan. En daar was ik best trots op, want het waren 9 dames en het is een pittige workshop. We hebben deze groepsfoto genomen rond half 6. Een flink half uur uitloop dus, maar gelukkig was iedereen wel een beetje voorbereid op een lange dag.
3 dames bleven wat langer hangen en hebben hun taarten nog even beschikbaar gesteld voor een mooie minigroepsfoto.
Bij deze alle dames, hartelijk dank. En jij ook Farida! Je hebt een prachtige ruimte met veel mogelijkheden. En als je de kaas mosterd salade erin houdt, kom ik graag nog eens terug! Hahahaha :)