donderdag 14 februari 2013

Karen Anne Cakes in Cucina Chic Cake Design Magazine

Karen Anne Groothedde in Cucina Chic Cake Design Magazine
Ik ben ontzettend vereerd dat ik met mijn taart in dit Italiaanse taart decoratie tijdschrift mag staan. Hoe stoer is dat!? Internationaal gepubliceerd. Ik ben al de hele dag door het huis aan het stuiteren en er komt helemaal niks uit mijn vingers....Ja dit stukje typen lukt nog net...

Een aantal maanden geleden kreeg ik van het magazine de vraag of ik geinteresseerd was om een stap voor stap taart met foto's  te maken. Natuuuurlijk! Door mijn verlof en de zwangerschap ging er nog wel wat tijd overheen, maar in februari was het dan zover! Ik stond erin. Vandaag kreeg ik het magazine met de post. En wat een gaaf blad. Lieve taartcollega's, in Italie doen ze een hele hoop heel anders. Het is een prijzig tijdschrift, maar staat echt boordevol leuke how to's. Die nog best te volgen zijn met alleen de plaatjes. (Wat is Italiaans trouwens een prachtige taal) Ik heb tijdens het bladeren alleen al zoveel geleerd....Er staat een prachtige how-to in van een suikerroos, van geblazen of getrokken suiker of zoiets...Ik weet het niet zeker, want ik kan het niet lezen, maar kom er nog op terug. Kunstig hoor!

Op een dag in Oktober 2012 ging ik aan de slag, en dit was het resultaat. Ze hebben een leuk stukje over me geschreven en een foto van mij erbij gezet...Heeeel raar. En de meesten zullen me niet eens herkennen met los haar, zonder bril! En dan heel groot die letters Colori d' artista. Hihihi ikke???* bloos (springt nog een rondje)

Heb een uitnodiging gekregen om er nog eentje te maken...Wie weet wat daar nog uitkomt. Mijn dag is niet meer stuk te krijgen hoor!
Enne voor de duidelijkheid, deze techniek leer je in de basis ook tijdens de Swirly Workshops en tijdens een nieuwe workshop (trommel de bommel....nog even geduld) gaan we wat meer in op de techniek zelf!
Wil je op de hoogte blijven van deze workshopvorderingen, geef je dan op via info@karen-anne.com of hou de workshops en de agenda in de gaten.