Workshops


Basisworkshops 39,95
Workshop taart decoreren Roosendaal
Gemaakt door cursist Ilona!!

Basisworkshops zijn te volgen op aanvraag, al vanaf 2 personen en in overleg zelfs bij jou thuis! Dus wil je de beginselen leren of misschien juist heel strak leren werken. Het is allemaal mogelijk. Voor een prijs van 39,95 per persoon inclusief drankje en wat lekkers.
De workshop duurt ongeveer 3 uur.
Neem je vriendinnen, moeder, schoonmoeder, collega's eens mee voor een avondje spelen met suiker en neem na afloop jouw pracht taart mee naar huis in een doos.
Je kunt de taart een paar dagen bewaren, of tot wel 3 maanden invriezen voor een ander moment. Is er iemand bijna jarig? Geef hem of haar een eigen versierde taart cadeau!Of eet hem lekker helemaal zelf op!


DUO DAGWORKSHOP € 99,95 Workshop Gevorderden taart Roosendaal, breda, Bergen op Zoom, Rotterdam
Je kunt je hier via de mail inschrijven voor een "bijna" persoonlijke workshop met zijn 2-en bij mij thuis. Ook beginners kunnen dus een Swirly taart of een tas leren maken in deze set-up. Bijna 1 op 1 in de gemoedelijke sfeer van de huiskamer van Karen Anne. Schrijf je in met je vriendin, of alleen en zoek er via de bekende media een buddy bij voor jouw datum. Dat kan via het taartenforum, de sociale media en als het zelf niet lukt doe ik ook mijn best om een buddy te vinden. Samen maken jullie dan dezelfde taart. Een swirly taart, de tas, of misschien de sprookjesboomstam! Kijk eens bij 

 Kosten 99,95 euro per persoon inclusief lunch, koffie, thee en wat lekkers natuurlijk en jullie kunnen de hele dag lekker aan de slag!
Je dient alleen wel zelf de cakes mee te nemen. Je ontvangt meer info na inschrijving.
Misschien tot ziens in Roosendaal!!

info@karenannecakes.nlGroepsworkshops op maat! (Prijs nader overeen te komen)


Taart Workshop Speciale taart zelf leren maken
Vrijgezellenfeestje en dan meteen je bruidstaart maken?
Of met je collega's een avondje even iets heeeeeel anders doen dan wat je normaal doet?
Of misschien wil je je vriendinnen verrassen met een origineel verjaardagsfeestje?
Regelmatig maak ik een workshop op maat voor iedereen die iets wil leren op taartgebied en daarbij zin heeft in een flinke dosis gezelligheid.

Zo kunnen we bijvoorbeeld spelen met suikerbloemen, of lekker verven op taart. Of misschien wil je al lang een keer de basics van royal icing spuiten op koekjes leren? Er zijn in deze categorie geen rechte lijnen en samen maken we de workshop die bij jou en je groep past.

Ik help je graag mee om de workshop concreet te maken en een superleuke middag of avond te organiseren. Deze workshops kunnen bij mij thuis gevolgd worden in huiselijke sfeer, of ik kom gezellig naar jullie toe! Stuur me een mailtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om te brainstormen.

Richtlijn is per persoon 39.95 voor een workshop van ongeveer 3 uur. De prijs kan hoger of lager worden afhankelijk van je wensen. 
Zelf je bruidstaart maken, workshop bruidstaart maken
Swirly Bruidstaart

Workshop koekjes versieren met royal icing
Koningsdag koekjes

info@karenannecakes.nl
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken