Prijzen Taart


Bestellen

Wilt u ook een unieke taart bij mij bestellen? Persoonlijk, Smaakvol en Home Made! Alle ingrediënten zijn vers en waar mogelijk biologisch.  Iedere taart is uniek en wordt helemaal naar wens ontworpen. Ik werk alleen vanuit mijn atelier en trek vele uren uit voor een taart. Daarom neem ik maar enkele taartbestellingen per week aan. Dus ik raad aan om minstens 2 maanden van tevoren te reserveren. 

Prijzen vanaf 1 oktober 2014:
  • Kinder-verjaardagstaart: vanaf 3,- per persoon vanaf 10 personen.
  • Bruidstaarten vanaf 4,-per persoon minimaal 20 personen
  • Koekjes vanaf 2,25 per stuk minimaal 25 stuks, als extra bestelling bij een taart kan het al vanaf 10 stuks.
  • Cupcakes met toef en kleine versiering vanaf 2,25 per stuk, minimaal 10 stuks.
  • Cupcakes bekleed met fondant of marsepein en uitgebreid versierd vanaf 2,75 per stuk minimaal 10 stuks

Verjaardagen 


Hoe werkt het? Als u mij de datum en het aantal personen taart dat u nodig heeft laat weten en de datum is nog vrij in mijn agenda, dan maken we een telefonische afspraak waarin we samen de taart bespreken. Kleur, stijl, wie is de jarige Job of Jet en waar houdt hij of zij van. Zo maken we een ontwerp en op basis daarvan stuur ik u een prijsofferte met mijn voorwaarden. Gaat u akkoord, dan ontvangt u van mij een factuur en vraag ik u de helft aan te betalen. Daarmee is de bestelling definitief. Ik vraag u om uiterlijk een week van tevoren het resterende bedrag over te maken. U krijgt dan van mij een bevestiging. U heeft de mogelijkheid om de taart op te halen bij mij thuis op een afgesproken moment, maar U kunt ook de taart laten bezorgen. Binnen Roosendaal kost dat 14,95 en daarbuiten reken ik 19 ct per gereden km. 

Bruidstaarten


Een bruiloft is een unieke gebeurtenis in jullie leven en ik hoop daar een kleine mooie en vooral lekkere bijdrage aan te mogen leveren. Als jullie datum nog vrij is in mijn agenda, is het gebruikelijk om een afspraak te maken voor een proeverij. Ik kom dan bij jullie thuis om samen met jullie het ontwerp van de taart te maken. Ik neem dan een paar door jullie uitgekozen taartjes mee om te proeven. Door middel van een aantal vragen en het gesprek an sich komt daar dan het taartontwerp van jullie dromen uit dat ik probeer zo goed mogelijk te schetsen. Ik hou rekening met jullie budget en vertel ook wat voor mogelijkheden daarbinnen zijn. Dit gesprek duurt ongeveer een uurtje.

Binnen een paar dagen ontvangen jullie dan een offerte van mij en dan hebben jullie nog 2 weken de tijd om te beslissen. Tot die tijd hou ik jullie datum vast. Zijn jullie akkoord, dan stuur ik de factuur op en vraag jullie de helft aan te betalen en daarmee is jullie bestelling dan definitief. Graag ontvang ik dan uiterlijk 2 weken voor de bruiloft het resterende bedrag op mijn rekening. Deze offerte is inclusief bezorging op jullie trouwlocatie binnen een straal van 25 km van Roosendaal. Daarbuiten reken ik 19 ct per gereden km.


Zakelijk

Heeft u een bedrijfsfeestje en zoekt u nog een leuke traktatie? Een taart, of cake-je met uw logo erop behoren tot de mogelijkheden. U kunt ook als bedrijf een taart laten bezorgen natuurlijk. Feliciteer uw partners met die leuke uitbreiding! Geef de jaarlijkse kerstborrel wat meer kleur met een feestelijke versnapering. Ik maak graag een offerte op maat. Prijs per stuk daalt bij grotere aantallen. 
info@karenannecakes.nl

Karen Anne Cakes
Bergkristaldijk 33
4706 DS Roosendaal
+31(0)6 1942 3016
info@karenannecakes.nl
KVK: 61933732


Karen Anne Cakes probeert de mail zo snel mogelijk te beantwoorden, maar in tijden van drukte kan het een paar dagen duren voordat u antwoord krijgt. Is het dringend? Neem dan telefonisch contact op en spreek eventueel de voicemail in.

Zoete Groetjes!